top of page

DE OPLOSSERS

Nederland kampt met hardnekkige problemen op het gebied van milieu, veiligheid, sport, technologie, gezondheid, economie en onderwijs. Hoe lossen we die op?

Aanbod

De Oplossers beschikt over een netwerk van meer dan vijfhonderd wetenschappers en experts uit uiteenlopende vakgebieden. Zij gaan op zoek naar een oplossing voor maatschappelijk problemen, groot of klein maar altijd urgent. 

Welke oplossing bedenken een econoom, een archeoloog en een natuurkundige om armoede tegen te gaan? En hoe denken een evolutionair psycholoog, een wiskundige en een Neerlandicus over de vraag hoe we een nieuwe voetballegende kunnen creëren? Juist het combineren van vakgebieden levert verrassende, nieuwe inzichten op.

WAAR JE ONS KUNT VINDEN

oplossers-siredmund.jpg

Contact

Tertium | De Oplossers

Piet Heinkade 181-D

1019 HC Amsterdam

020 261 7975

science@tertium.nl

Neem contact op
bottom of page