Oplossingen //

Regelmatig denken meer dan duizend wetenschappers en experts mee over oplossingen van complexe maatschappelijke vraagstukken. De combinatie van verschillende vakgebieden leidt tot vernieuwende en creatieve oplossingen. 

Welke oplossing bedenken een econoom, een archeoloog en een natuurkundige om het lerarentekort tegen te gaan? En hoe denken een evolutionair psycholoog, een wiskundige en een Neerlandicus over de vraag hoe Nederlandse bedrijven meer energie kunnen besparen?

Na het formuleren van een heldere vraag, wordt deze uitgestuurd naar alle oplossers. Vervolgens zoeken we per vraagstuk naar specifieke wetenschappers en experts die een interessante bijdrage kunnen leveren. Alle inzendingen worden verzameld en aan een beoordelingspanel voorgelegd. De beste ideeën worden door ons op een aantrekkelijke manier beschreven en verwerkt tot een artikel of een e-Zine.

 

De afgelopen jaren maakten we op deze manier publicaties voor onder meer Vrij Nederland en de Volkskrant. Daarnaast maakten we e-Zines voor organisaties zoals de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland en het ministerie voor economische zaken en klimaat. Hieronder een paar voorbeelden.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

De Oplossers is powered by Tertium

De Oplossers | Pakhuis de Zwijger | Piet Heinkade 181-D | 1019 HC Amsterdam | 020 261 7975 | info@deoplossers.nl